25 Iluzii optice uimitoare pictate de Rob Gonsalves, care vă vor schimba percepţia

Frumoasele şi uimitoarele iluzii în picturi de pictorul canadian Robert Gonsalves au o manieră distractivă de a răsuci percepţia făcându-vă să vă întrebaţi este ceva real în picturile sale.

Cele mai multe din picturile sale uluitoare au o graniţă neclară între multiplele povestiri pe care ele le relatează, care obligă privitorul să sară înainte şi înapoi printre ele, ca o iluzie care de fiecare dată se schimbă când te uiţi la ea.

Interesul lui Gonsalves pentru artă a început la o vârstă fragedă, motiv pentru care a devenit comod cu aşa o pictură complexă cu direcţii confuze.

El a avut experienţă cu tehnica şi perspectiva, şi cu arta arhitecturală, de la vârsta de 12 ani. Când pentru prima oară a făcut cunoştinţă de Salvador Dali şi Rene Magritte, ei au lăsat un impact clar asupra picturilor iluzii optice uimitoare ale sale . Să le vedem dar!

Vedţi şi: Privire viitor: Cum era văzut viitorul în 1900

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>