Adidas a creat prima gheată la imprimantă 3D din plasticul din ocean

Prima gheată la imprimantă 3D
Adidas şi Parley for the Oceans, o organizaţie dedicată reducerii deşeurilor de plasctic din oceane, au colaborat pentru a crea o gheată la imprimantă 3D făcută din plastic reciclat din ocean.

Gheata este doar un prototip, dar scopul este de a demonstra modul în care industria poate „regândi design-ul şi a ajuta la oprirea poluării oceanului”, conform afirmaţiilor Adidas.

Prototipul are partea „superioară” din plastic de ocean, talpă imprimată 3D de poliester reciclat şi setci, un tip de plasă de pescuit.

Adidas a promis că va lua şi alte măsuri pentru a reduce poluarea din plastic cum ar fi eliminarea treptată a utilizării de pungi de plastic în magazinele sale de retail. Adidas spune că acest obiectiv special, va fi atins la sfârşitul primului trimestru al 2016.

The Verge a subliniat, design-ul ghetei se bazează pe Adidas Futurecraft 3D, o gheată imprimată 3D poate însemna un potenţial de personalizare a ghetelor la cerere.

Mai jos puteţi vedea prototipul creat de Adidas şiParley for the Oceans:
Prima gheată la imprimantă 3D
Adidas gheată la imprimantă 3D
Adidas gheată la imprimantă 3D

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>