Animaţia incredibilă arată cum chirurgii transformă penisul în vagin

Transformă penisul în vagin
Schimbarea sexului este o transformare majoră, efectuarea modificărilor necesare comportă o calificare corespunzătoare. Acest video instructiv, creat de Societatea Europeană de Urologie, oferă o imagine detailată a procedurilor chirurgicale cheie folosite în reafirmarea sexului din masculin în feminin, prin care penisul şi testiculele sunt folosite pentru a crea un vagin care este nu numai convingător pentru ochi, dar este, de asemenea, capabil de orgasm.

Cum arată animaţia de mai jos, procedura începe cu deschiderea scrotului, cu scopul de a elimina testiculele, urmată de separarea glandului, sau altfel spus separarea capului penisului de rădăcina. Deoarece acesta este o parte a penisului care conţine cele mai multe terminaţii nervoase senzoriale, ulterior se va utiliza pentru a crea un neoclitoris.

Pielea rădăcinii şi scrotul sunt apoi utilizate pentru a crea labiile şi canalul vaginal, datorită acestui fapt mulţi pacienţi se pot bucură de o viaţă sexuală activă şi corespunzătoare.

Desigur, transformarea sexului masculin în feminin implică mai mult decât doar o schimbare a penisului şi a testiculelor într-o vagină, înainte de toate se începe cu o serie de reajustări emoţionale şi a stilului de viaţă.

Adesea este necesar ca potenţialul pacient să trăiască ca o femeie pentru o perioadă de timp înainte de a suferi o intervenţie chirurgicală.

Aceasta este urmată de un curs de terapie cu hormoni, folosind estrogen şi antiandrogeni (androgenii sunt hormoni sexuali masculini precum testosteronul) cu scopul de a modifica musculatura pacientului şi distribuţia grăsimii, precum şi a părului pe corpul lor, creând astfel o figură mai femenină.

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>