Casă transparentă, casă instalaţie din lemn şi oglinzi

Casa transparenta

Această instalaţie de artă arhitecturală se numeşte „Lucid Stead” (Loc Luminos) autorul căreia este Phillip K. Smith III.  Proectul este amplasat în pustiul din California,  Parcul Naţional Joshua Tree.

Casa transparenta de lemn

În weekend-ul de pe 12 octombrie în Joshua Tree, California, artistul Phillip K Smith III a prezentat proectul său pe bază de lumină, Lucid Stead, preconizat ca un eveniment de 2 zile pentru o mână de admiratori, care sa transformat în mai mult de 400 de oameni, în 2 săptămâni, veniţi de la o aşa o depărtare ca  New York City şi Canada. Numeroase surse media sau interesat de acest proect, şi au cerut informaţie mai amănunţită pentru publicare. Au fost făcute  mii de fotografii de  profesionali şi amatori, postate şi răspândite prin intermediul blogurilor şi reţelelor sociale.

Casa transparenta noaptea

Compus din lumini LED, echipament electronic la comandă şi programat pe baza microcontrollerului Arduino unit cu sistema preexistentă,  la început pare strain în acest peisaj sumbru. La o vizualizare mai detailata Lucid Stead impune o senzaţie de delir, aproape spirituală.

Casa transparenta

Casa transparenta

Casa transparenta

Casa transparenta

http://vimeo.com/80200103

 

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>