3d printer – Foodini, dispozitiv care poate imprima cina dumnevoastră

3d printer - Foodini

Un nou 3D printer, predestinat pentru eliminarea problemei legate de gătitul la domiciliu.

Obiectivul principal al 3D printerului, este de a lua asupa sa părţile dificile şi care consumă mult timp în procesul gătitului bucatelor la domiciliu, care de mullte ori descurajează oamenii de a creea produse alimentare de casă, fie că e vorba de  bucătaria de acasă sau restaurant,

a spus co-fondatorul Foodini, Lynette Kucsma.

Foodini constitue o impritmantă 3D care poate face aşa lucruri, precum ar fi paste din aluat subţire.  Dispozitivul permite de a alege dintr-o serie de reţete sau de a construi o recetă personală. Pentru a prepara ravioli, spre exemplu, se pregăteşte aluatul şi umplutura, se încarcă în „capsulele” alimetare a maşinii şi se selectează ravioli, ultimul lucru care rămâne după asta, este de a le găti.

Foodini care a fost conceput de startup-ul  Natural Machines, va costa aproximativ 1300$ (1450$), care nu va fi un gigant  în bucătărie. El va arăta ca o microundă cu o mărime similară.

Foodini poate construi orce, de la o tartă quiche  la o ciocolată în formă de om de zăpadă, cea ce înseamnă că asamblează nu numai bucate complicate mai repede decât dacă le-ai face singur, dar deasemeni va fi de ajutor pentru a creea mese de sărbătoare cu bucate cu un dizain deosebit.

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>