10 de invenții simple și incredibil de utile

Ritmul vieți noastre se accelerează din an în an în această epocă a tehnologiilor avansate. Dar ca și mai înainte oamenii ingenioși creează invenții destul de simple care ne ușurează viața de zi cu zi. Oameni care demonstrează că la orce etapă a dezvotării civilizației omenești se poate de inventat lucruri simple și incredibil de utile.

1. Semafoare Clepsidră – invenții simple

Inventii simple - Semafor clepsidră

Este un concept de semafor care oferă informație despre cât vei rămâne blocat în intersecție. Pare foarte super! Deși, de asemena va necesita ca șoferii să se uite puțin mai mult timp pentru a evalua cât de mult nisip a rămas în clepsidră, și căt de repede se scurge. Ca rezultat acest lucru poate mai mult distrage, decât să ofere informație utilă.

Totuși ideea e destul e interesantă care poate fi dezvoltată.

2. Încălțăminte ușor de împachetat

Inventii simple - Încălțăminte ușor de împachetat
Încălțăminte pentru cei care iubesc să călătorească și nu numai. Nu odată înainte de o plecare undeva pe mai mult timp, stăteam în fața valizelor și mă gândeam cum să împachetez mai bine a doua pereche de încălțăminte. Așa o încălțăminte poate fi o eșire.

3. Invenție simplă – Storcător de pastă de dinți

Inventii simple - Storcător de pastă de dinți
Simplu, genial și nu în utimul rând economic.

4. Geam în gard

Inventii simple - Storcător de pastă de dințiGeam în gard
Câinele are dreptul să vadă la cine latră ヅ.

5. Ștergător de oglină

Invenții simple - Ștergător de oglindă
Ștergător de oglindă pentru baie, rezolvă problema prin emitarea gestului unui ștergător de partbriz obișnuit.
O posibilitate simplă de a a scăpa de abur și a folosi oglindă în mod corespunzător.

6. Drivemotion, semnal auto LED

Invenții simple - Drivemotion, semnal auto LED
Spune șoferilor din spate întradevăr ce crezi despre ei.

7. Foarfece pentru pizza

Invenții simple - Foarfece pentru pizza

Foarfece – pizza, pizza trebuie împărțită egal pentru toți.

8. Ținător de ceapă

Invenții simple -  Ținător de ceapă

Sunteți protejat cu această simplă invenție când doriți să feliați o ceapă, care este de asemenea valabila și pentru roșii.

9. Bancă care se rotește

Invenții simple - Bancă care se rotește
O idee ingenioasă de la desinger-ul Sung Woo Park, din Seul, Coreea de Sud. Este o bancă pentru parcuri care se rotește manual cu ajutorul unui mâner, așa că dacă aceasta a fost plouată, puteți roti banca pentru a vă așeza pe partea uscată.
Ce se mai poate de spus? Posibil poate fi folosită de cei care fac fitness ca o bandă de alergat. Nu se recomadă a dormi pe ele oamenilor fără adăpost pentru a evita leziunele corporale la posibila cădere de pe el cu o simplă rotire a mânerului. Dacă vă simți detașat la picioare vă puteți urca pe bancă și merge cu spatele, la fel ca Michael Jackson.

10. Protecție pentru unghiile proaspăt vopsite

Invenții simple - Protecție pentru unghiile proaspăt vopsite
Inveție care asigură femeilor o protecție perfectă pentru unghiile proaspăt vopsite. Cei interesant această invenție a fost patentată încă în 19951 în Statele Unite.

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Comentarii

  1. Visovan Geanina a zis

    Multumesc pentru aceste idei. Mi-a placut idea cu semaforul clepsidra cred ca am sa-l folosesc pentru o tema data de profesoara. Tine-ti-o tot asa. :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>