Istoricii susţin că, Hitler a avut un penis „minuscul”

Hitler a avut penis minuscul
Adolf Hitler a avut o afecţiune numită hipospadias, care la lăsat cu un penis anormal de mic, spun cercetătorii.

O nouă carte despre Hitler afirmă că, bărbăţia lui Hitler se pare că era extrem de mică şi malformată din cauza unei boli numite hipospadias.

Istoricii Jonatahn Mayo şi Emma Craigie citează noile înregistrări medicale descoperite recent, care arată că, Hitler a avut un „micropenis”, în noua lor carte întitulată “Hitler’s Last Day: Minute by Minute” (Ultima zi a lui Hitler: Minut cu Minut), potrivit Telegraph.

Hipospadias este o afecţiune în care penisul este anormal de mic şi de multe ori cei care suferă de această afecţiune se urinează prin orificiu plasat la baza trunchiul corpului cavernos, în loc să se afle la vârf.

Descoperirea poate oferi o explicaţie cu privire la motivul din care Hitler, după cum se spune, se temea să fie văzut gol şi avea  faimoasele accese de furie.

Potrivit descrierii Centers for Disease Control and Prevention, persoanele cu această afecţiune „pot avea probleme cu pulverizarea anormală a urinei şi ar putea să se aşeze pentru a se urina.

La unii băieţi cu hipospadias, testiculele nu sunt coborâte complet din scrot.

Dacă hipospadias nu este tratată, ea poate duce mai târziu la probleme în viaţă, cum ar fi dificultăţi la efectuarea actului sexual sau la urinarea din picioare”.

Raportul vine doar peste o lună după ce cercetătorii de la Universitatea din Erlangen au declarat că au găsit documente din închisoare, unde a fost deţinut, care confirmă că Hitler, de asemenea, a avut doar un singur testicul.

Afecţiunea, chryptorchidism, se produce atunci când unul sau ambele testicule nu reuşesc să coboare în timpul copilăriei.

Hitler şi Eva Braun în Berghof

Aceste condiţii posibil au fost un impediment în viaţa sexuală a liderului fascist cu soţia sa, Eva Braun.

Mayo şi Craige scriu că medicul personal a lui Hitler obişnuia să-i dea hormoni, amfetamine şi cocaină, într-o încercare de al ajuta la creşterea impulsului sexual.

Aceste noi relatări probabil iar vor aprinde spiritele în discuţiile  cu privire la viaţa sexuală a lui Hitler, sau lipsa acesteia, care este atacată cu înverşunare de istorici.

Adolf Hitler, ca lider a celui de-al Treilea Reich, a orchestrat moartea a aproximativ 6 milioane de evrei şi a altora care ia considerat „suboameni”, şi social nedoriţi.

El s-a împuşcat pe 30 aprilie 1945 în buncărul său din Berlin.

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>