Un misterios monstru de mare a fost aruncat pe uscat în Spania

Rămăşiţile  ciudatei creaturi needentificate de aprope 4 metri, a lăsat oficialii uimiţi; Loch Ness, dinozaur de apă, balaur de mare sunt doar unele presupuneri absurde.

Mosntru misterios - Spania

Creatură ciudată a fost gasită pe ţărmul Spaniei

Misterioasa creatură pare a avea coarne pe capul său, ea a fost descoperită într-o stadie avansată de descompunere pe ţărmul Luis Siret Beach în Villaricos, Spania.

Creatura a fost descoperită de o femeie care mai întâi a găsit capul iar mai apoi mai departe în jos pe plajă a descoperit şi corpul.

Descoperirea a provocat speculaţii pe scară larga în privinţa a cea ce poate fi, unele sugestii aveau un aspect umoristic, precum că ar fi olegătură cu monstrul din Loch Ness sau ar fi vreo specie de balaur de mare sau dinozaur de apă. Alţii au presupus că ar fi un peşte mutant sau un fel de specie de rechin.

Mosntru misterios - Spania

Creatura rămăne a fi nedentificată

PROMAR (Programa en Defensa de la Fauna Marina-Sea Life Defense Program),  organizaţia care se ocupă cu ilucidarea originii acestor rămăşiţe, deocamdată este foarte reţinută în afirmaţii, invocând asta prin faptul că ele sunt la o stadie de descompunere înaintată şi se necesită o analiză genetică avansată, care este destul de costisitoare.

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>