Monstrul din Loch Ness, observat pe Apple Maps

Monstrul din Loch Ness - imagine Apple Maps

Urme care se presupun că ar fi urmele Monstrului din lacul Loch Ness.

O grupă pasionaţi de Loch Ness afirmă că au observat legendarul mosntrul scoţian pe imaginile de satelit de pe Hărţile Apple (Apple Maps). Creatură, care se pretinde că este văzută periodic în lacul Loch Ness din Scoţia, de această dată a fost observată de membrii  a Fan Clubului Oficial a Monstrului Loch Ness utilizând software -ul de la Apple. Ei au studiat nedumeriţi dubioasa imagine ultimele şase luni.

Căutătorii excitaţi spun că pe imaginea cu rezoluţie mică nu poate fi altcineva decât monstrul din Loch Ness (Nessie), care par a avea înotătoare mari şi o siluetă fantomatică albă.

Monstrul din Loch Ness

La mal bărcile sunt vizibile, aici însă nu.

„Noi am privit – o mult timp, pentru a încerca a înţelege exact ce este „, a declarat Gary Campbell, preşedintele clubului, pentru Daily Mail.

Aceasta pare a fi o urmă de barcă, dar barca lipseşte . Voi puteţi vedea unele bărci ancorate la mal, dar aici ea nui.”

Campbell a declarat pentru ABC News că grupa a prezentat imaginea la Scottish Canals, agenţia guvernamentală,care gestionează căile navigabile interioare ale ţării. Agenţia nu o poate identifica, încă.

„Nimeni nu poate identifica ce este,” Campbell  a declarat pentru ABC, „Este prea mare, deci nu e o focă sau o vidră. Deasemeni nu este o balenă sau un rechin gigant cum afirmă unii, fiindcă aceste specii nu intră îm apele dulci.”

Poză Monstrul din Loch Ness

Scepticii reiterează, lipsa bărcii se datorează contrastului redus a imaginilor din Apple Maps.

Scepticii, însă, rapid au repostat că imaginea Apple Maps seamănă nespus de mult cu o urmă de barcă. Mick West  de la  Metabunk.org, un site dedicat investigării şi demitizării  „misterelor”, de acest fel, susţine că e o urmă de valuri lăsată de barcă, iar barca este puţin vizibilă din cauza contrastului redus pe imaginile de pe Hărţile Apple.

Lipsa bărcii, afirmă unii, se datorează algoritmului imperfect a programei care uneşte toate imaginile făcute de satelit, astfel se pot taia o portiune de la marginile imaginilor.

Prima pomenire a mosntrului din Loch Ness datează cu cel puţin 1500 de ani în urmă, pe o piatră cioplită, din nordul Scoţiei, pe care este  prezentat  „o fiară ciudată cu un plisc sau bot alungit şi înotătoare în loc de picioare .” Deja de un mileniu şi jumătate lumea mai este captivată de ideia existenţei acestui mosntru, necătând la tehnologiile avansate  de azi.

Sursă: Huffingtonpost:’Loch Ness Monster’ Spotted On Apple Maps

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>