Peşte vâslă uriaş găsit a doua oară în această lună

Peste vasla urias

Peştele vâslă descoperit pe litoralul din California.

Recent după ce săptămâna trecută a fost descoperit de un scufundător de pe plaja Oceanside un peşte vâslă de aproape 4 metri, supranumit „şarpe de mare”, săptămâna acesta vineri 13 octombrie 2013 a fost repetat găsit un peşte de această specie cu o lungime mai mult de 5 metri, pe insula Catalina.

Această specie poate atinge o lungime mai mare de 15 metri, este cel mai mare peşte osos şi trăeşte peponderent la adâncimi mari.

Peste vasla

Peştele vâslă găsit de militarii SUA în 1991

În septembrie 1996 militarii SUA, în appropiere de San Diego California, au găsit un uriaş exemplar a acestei specii de peşte cu o lungime de 7 metri.

Peste vasla Bermude in 1860

Peştele vâslă descoperit pe Bermude în 1860.

Peştele vâslă aruncat pe litoralul unei plaje din Bermuda în 1860 avea lungimea de 4,9 metri şi a fost supranumit şarpe de mare.

Pestele vasla

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>