Evazivul peşte – vâslă a fost filmat recent de turişti

Peştele vâslă, inclusiv peştele vâslă gigant (Regalecus glesne) care ajunge până la 11 metri, deobicei se fereşte de ochii oamenilor în adâncurile oceanului. Cu toate acestea, o grupă de turişti norocoşi au filmat două specii în apele puţini adânci, de pe coasta Baja, Mexic. Peştii au fost obervaţi în timpul kayakingului, parte a croazierei  cu Shedd Aquarium.

Peştele Vâslă trăeşte în apele temperate sau tropicale de pe glob, la o adâncime de 915 metri. Necătând la larga răspândire a peştilor pe glob, oceanografii şi alţi oameni rare ori pot vedea reprezentanţii a acelor patru specii de peşte – vâslă, în adâncurile oceanului, mediul natural de trai al lor.

Pestele vasla

Peştele Vâslă găsit anul trecut pe insula Catalina de lângă coasta Calforniei.

De cele mai dese ori a fost decoperit deja mort aruncat de ape pe plajă, sau blonav în adâncuri. Anul trecut un peşte -vâslă mort de 5 metri a fost tras la mal de un scufundător pe insula Catalina, California.

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>