Pestaurant – primul restaurant din lume unde se servesc insecte în ciocolată

Restaurant insecte comestibile in ciocolata

Greeri în ciocolată

În Londra sa deschis un restaurant neobişnuit unde se servesc insecte.
E cunoscut faptul că insectele la multe popoare exotice constitue o delicatesă. Dar că în inima Londrei sa deschis aşa restaurant unde se servesc insecte în ciocolată constitue un fapt neobişnuit pentru societatea engleză.  Multor însăşi gândul despre aşa o posibilitate le provoacă greaţă, dar necătând la asta s-au găsit mulţi doritori de a încerca aşa delicatese.

restaurant Londra - insecte comestibile

Restaurantul servesşte insecte comestibile.

Noul restaurant a primit denumirea de „Pestaurant”. În acest restaurant acum se poate de de gustat cele mai neobişnuite insecte acoperite cu glazură de ciocolată. Iubitorilor de dulciuri trebue neaparat să le placă, cu condiţia că mâncatul de insecte nu le va creea dezgust.

În timpul  evenimentului deschiderii cu fast a restaurantului „Pestaurant” toate bucatele, care se vor servi aici, au fost absolut gratuite şi fiecare doritor a avut posibilitatea să încerce ce doreşte.

Unii vizitatori, deşi cu prudenţă, dar totuşi au încercat să guste din aceste bucate neobişnuite, şi au recunoscut că au rămas plăcut surprinşi de gustul acestor bucate.

Petrestaurant - insecte comestibile

Petrestaurant - insecte comestibile

Petrestaurant - insecte comestibile

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>