Cel mai scump caşcaval, Pule

Cel mai scump caşcaval - Caşcaval specific

Pule se socoate cel mai scump caşcaval din lume, caşcaval din lapte de magăriţă produs în una din cea mai cunoscută rezervaţie naturala a Serbiei,  Zasavica. Preţul unui kilogram de caşcaval se ridica la  1060$.

Face de remarcat cîă pentru producerea 1 kg de caşcaval este nevoie de 25 litri de lapte de măgăriţă.

"Pule Pentru a produce 1kg de caşcaval e nevoie de 25 litri de lapte.

Acest caşcaval alb fărâmicios, descris mai sus este similar cu caşcavalul Spaniol manchego, dar cu un gust mai profund şi bogat.

Cel mai scump caşcaval - ferma Zasavica Serbia

Caşcavalul manchego e disponibil în supermarketurile din Europa la un preţ relativ mic de 20$  pentru un kilogram, fiind o soluţie mai ieftină.

Cel mai scump cascaval - lapte de măgăriţă

În rezervaţie dea semenea se îmbuteliează laptele de măgăriţă, care, se spune că ar fi unul din secretele frumuseţei Cleopatrei. Legendara regina egipteana in fiecare zi făcea baie cu aşa lapte.

Cel mai scump caşcaval - Preparea Caşcavalului Pule

Alte caşcavaluri preţioase se socot, caşcavalul din laptele elanului suedez care costă în jur de 950$ pentru un kilogram, şi Caciocavallo Podolico – caşcaval, produs din laptele unei rase italiene de vacă foarte rară, care dă lapte numai în mai si iunie.

Cel mai scump caşcaval - Calitatea caşcavalului

Cel mai scump caşcaval - Caşcaval pentru gurmanzi

: Acest caşcaval de măgăriţă şi-a rezervat locul printe carnea de vită Wagyu şi trufa italiană ca una din cele mai scumpe măncăruri.

 

Pule - cel mai scump caşcavalProces: Femeia mullge măgăriţa din care se va produce cel mai scump caşcaval din lume.

 

Pule - cel mai scump caşcaval - Laptele de măgăriţă

Ferma deasemeni produce lapte de măgăriţă în butelii – care se spune că ar fi secretul frumuseţei a reginei egiptene, Cleopatra.

 

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>