Video: Acest tip sfidează moartea pentru a demonstra o lege fizică

Demonstraţie lege fizică
Fizicianul Andreas Wahl s-ar simţi la el acasă printre lumea pe cale de dispariţie a „oamenilor de ştiinţă nebuni”.

El a vrut să demonstreze unele legi de mişcare circulară a lui Newton şi cum obiectele cu forţă centripedă, care forţează obiectele în mişcare să urmeze o cale curbată, accelerându-se în timp ce se apropie de un punct central.

Însă, laboratoarele sterile cu scripeţi mici şi greutăţi, nu prea inspiră încredere. În schimb agăţat la 14 metri de un depozit norvegian nesigur arată mult mai eficient.

Clipul de mai jos este dintr-un show numit „Life on the Line” pe canalul norvegian NRK Viten. Din păcate, dacă eşti în afara Norvegiei, nu e posibil de văzut programul complect. Cu toate acestea, puteţi verifica filmul brut nemodificat aici şi o parte din lucrările de pregătire pentru experiment aici.

Vladimir Moşoglu

Experimentez: Search Engine Optimization, Digital Marketing, Structură Informaţională a web - siturilor. În continue căutare de lucruri interesante şi utile din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>